Uskumatu! Juba neljas kursus praktikuid lõpetas NPA nädalavahetuse minu käe all! Loe nende muljeid sellest muutuseid täis nädalavahetusest:

Armas Heidi!

Kui ma siia koolitusele tulin, pean tunnistada, et ma olin päris skeptiline, sest minu mees on tegelikult skeptiline. Aga ma usun, et see on juba muutumas ja muutunud…

Ma usun, et Sa oled suurepärane!

Mulle hullult meeldib see, kuidas Sa rõhutad, et meie tervendame ennast ISE. See on nii tähtis asi, et … see oli ülioluline minul endale tunnistada.

Muidugi oleks üliarmas veel sellest Sinu magicust selle koolituse ajal veelgi rohkem osa saada 😊 aga ma mõistan, et see on Sinu energia ja sa pole kõigi jaoks lõputu.

Ma olen väga väga tänulik sellest kõigest, millest sain osa! Võtan omaks kogu sele healingu, mis ma siin kogesin! ♡♡♡

 

NPA nädalavahetus on elumuutev! Teadsin seda juba enne aga ei uskunud, et saan siia tulla ja siin ma olen 😊

Ma ei saa praegu tagasisidet kirjutada, sest alles kogen seda kõike ja tean, et kõik on võimalik! Tulles oli natuke hirm, kas mu ema saab abi. Minnes, nüüd tunnen piiritut tänulikkust Sinu vastu, Heidi! Olen saanud palju taipamisi ja vaatan elu täiesti teise pilguga 😊

Aitäh!

 

Kui ma sain NPA eelvideo, kuidas NPA teha, siis olin kindel, et see ei toimi. Ära proovides üksi, see ei toiminudki. Seadsin oma ootused väga kõrgeks, kuidas peale seda kui sain aru, et see ei tööta, ei hakanud rohkem midagi mõtlema. Mõtlesin, et läheb kuidas läheb.

Kohapeal NPA’d tehes koos paarilisega töötas see nii, nagu ma poleks osanud oodatagi. Mul oli lihtsalt uskumus, et see kindlasti ei tööta. Olin kindel, et mu probleemidele ei ole lahendust. NPA’ga tulevad välja sellised tunded ja mõtted, mida sa ei oska ette näha. Ma pole sellist tunnet varem kogenud. Võiksin öelda, et see oli võimas, enneolematu ja parim kogemus. Ma sain täpselt mulle määratud paarilised ja lahendasin koolitusel olles just need kõige suuremad probleemid. Ma poleks uskunud, et sellist asja on üldse võimalik kogeda. Mul on hea mee, et meie koolitaja on just Heidi. Ta on maagiline ingel! Parim koolitus, kus olen käinud.

Kasutan edaspidi NPA’d kui on vaja. Aga praegu pole vaja, sest probleeme lihtsalt polegi enam.

Olen õnnelik ja väga tänulik.

 

Tulin NPA koolitusele tundega, et ma ei tea tegelikult mida oodata. Võib-olla väga skeptiline.

Aga juba esimesel päeval tundsin super muutusi.

Teise päeva lõpuks olin 100% kindel, et elumuutvad päevad ei pea olema aastate pikkused. Vaid seda saab muuta sõna otseses mõttes sõrmenipsuga.

Väga palju lahtilaskmisi ja väga palju rõõmu ja armastust sellega asendatud.

Heidi power ja sära on meeletult suureks ja võimsaks toeks.

Aitäh Sulle, kallis Heidi!

Siin on ka varasemalt osalenute video tagasisided:


Liitu NPA online koolitusega siin: https://heidiplumberg.lpages.co/npa-online-kursus

 

Facebooki kommentaarid

 • Cheap air jordan 10 retro ovo for sale
 • best jordan shoes
 • new jordan shoes
 • jordan retro 12
 • air jordan 30
 • cheap jerseys for sale
 • cheap nfl jerseys
 • cheap nhl jerseys
 • wholesale nhl jerseys
 • buy cheap nfl jerseys
 • cheap nhl jerseys
 • Wholesale Football Jerseys
 • cheap nfl Jerseys wholesale
 • jordan shoes online
 • womens jordans shoes
 • jordan air force 1
 • jordan 12 master
 • cheap nfl jerseys
 • cheap nhl jerseys
 • discount authentic jerseys
 • wholesale nfl jerseys
 • wholesale mlb jerseys
 • cheap nfl jerseys
 • cheap nhl jerseys
 • Wholesale nba jerseys
 • cheap jordans shoes
 • Cheap jordans 12 for sale
 • jordan sneakers for sale
 • jordans shoes
 • air jordan 8 chrome